Incidències i FAQ

Incidències i propostes de millora


Plataforma estable

La pàgina web de la plataforma està activa i estable des del divendres 6 i, afortunadament, ha resistit altres atacs que s’han anat produint, pel que no hauríeu de tenir problemes per navegar per la web.

Si, malauradament surt una pàgina indicant que està en manteniment, netegeu la cache del vostre navegador o utilitzeu un altre navegador que no hagi accedit al mhm i podreu accedir a la web activa: http://mhm.mobileworldcapital.com. Aquesta pàgina us hauria de redireccionar automàticmane a aquesta altra http://mhmserver.itinerarium.cat.

Si no és així proveu d’entrar al navegador l’ultima adreça

Estem intentant estabilitzar el funcionament de la plataforma per aconseguir que els problemes tècnics no siguin cap impediment per a que pugueu fer la feina prevista.

Les Apps ja estan actives!!!.

Agraïm la vostra paciència i esperem que el vostre malestar no produeixi un rebuig a la plataforma. Seria una llàstima que això passes. Estem convençut que és una eina que pot generar força motivació en l’alumnat i ajudar a desenvolupar les seves competències comunicacionals. Creiem que, una vegada salvats els primers entrebancs (donar d’alta usuaris, establir les relacions entre professors i alumnes), és fàcil d’utilitzar.


Us comuniquem que està reestablert el fucionament del web de l’aplicació MHM que temporalment havia quedat fora de servei per un atac al servidor.

No s’ha pogut restablir el servei encara a mòbils ni tauletes però s’esta treballant per resoldre el problema.

Per facilitar l’entrada de feina que estan fent alguns usuaris, que aquestes aturades hagin pogut dificultar, s’ha endarrerit a les 12h del 13 de febrer el termini per fer les aportacions del concurs.

Si per algun motiu heu hagut de tornar a crear les aportacions a l’escenari del Concurs Mobile Learning Awards 2015, haureu de accedir a la vostra inscripció per canviar les ID antigues per les noves clicant a l’enllaç que us va enviar el formulari en el moment de realitzar la inscripció.

Si no trobeu aquest correu, haureu d’entrar una nova inscripció amb els nous ID.

Disculpeu les molèsties que aquesta aturada us hagi pogut ocasionar


Concurs Mobile Learning Awards 2015

Al concurs s’han de fer 3 aportacions complertes per grup que poden ser sobre el mateix punt, amb enfocaments diferents (arquitectònic, escultoric, global, parcial, històric, testimonial…) o sobre punts diferents. En tot cas tots 3 punts han de tenir totes les informacions que permet l’aplicació: text en els 3 idiomes triats, audio només en un idioma, imatges enllaços i vídeo. Els vídeos poden ser propis o de tercers.

Respecte a l’àudio, i també al vídeo, està previst per a versions posteriors de l’aplicació, permetre adjuntar un per a cada idioma. Actualment només es permet pujar 1. Si s’intentant afegir de noves, substituiran a les anteriors. De moment podeu guardar els audios per quan sigui possible afegir-los a les vostres aportacions, o bé penjar-los a la url addicional que us permet l’aplicació si és que heu construït un web especific per aquest fi.

S’han de guardar les autoritzacions dels pares/tutors dels alumnes al centre fins al moment en el que l’organització del concurs us les reclami si es vol fer alguna difusió de les dades i/o imatges.

S’ha de crear el punt i l’aportacions que es volen presentar al concurs abans de fer la inscripció atès que al formulari es demana el ID de cada aportació. Posteriorment es pot completar i/o modificar la informació entrada, sempre que sigui abans del tancament del concurs. Es pot trobar una imatge d’on localitzar la ID en el mateix formulari de la inscripció.


Alta d’usuaris i canvi de contrasenya

Quan es dona d’alta un usuari a l’aplicació a tavès del seu correu, en algunes ocasions, l’enllaç que l’aplicació fa arribar a l’usuari convidat porta a una pàgina en blanc perquè l’usuari ja està activat.

Podreu resoldre aquest problema procedint a fer un canvi de contrasenya en l’opció que hi ha al clicar el LOGIN del Mobile History Map.