10 comentaris a “Relació d’elements patrimonials de Catalunya

 1. Hola Pere,
  la relació d’elements patrimonials a destacar ha estat realitzada per la Direcció General d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni. Suposem, per tant, que és com està catalogat a les bases de dades del Departament de Cultura

 2. Una vegada hem donat d’alta als centres interessats amb el projecte.
  Com hem d’accedir a “Relació d’elements patrimonials de Catalunya”, per a adjudicar-se algun element patrimonial de la seva comarca?

  • Hola Alfred
   per assignar algun dels elements patrimonials de la taula a un determinat centre heu d’entrar a l’aplicació amb el vostre codi de CRP 439….. i editar (llapis) l’element a assignar. No oblideu de indicar el vostre codi del CRP i el del centre al camp corresponent.

   La contrasenya la rebreu a la bústia de correu del CRP si cliqueu el botó generar/recordar de la pantalla d’entrada a l’aplicació

 3. Bon dia,
  He llegit la pregunta de l’Alfred i la vostra resposta però segueixo sense trobar el lloc on registrar-me per poder editar i assignar els monuments. Us agraeixo la vostra ajuda!
  Salutacions,

 4. Estic cercant un enllaç per poder contactar amb vosaltres però només ho puc fer si sóc professor amb una adreça XTEC i, per tant, no m’és possible.
  Crec que tenim interessos comuns o que ens estem solapant en recerques…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *