Presentació

Hola a tots i totes!

Aquest bloc que neix avui té la intenció de mostrar-vos recursos de la xarxa per treballar al Geografia al Batxillerat. És d’interés especial per als docents de la matèria, però pot accedir tot aquell que es reconegui amant de la Geografia.

Tot el seu contingut s’ha elaborat gràcies a la concessió d’una llicència retribuïda d’estudis del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya per al curs 2007-2008. Actualment es mostra a qui necessiti consultar-lo, però es troba en permanent actualització i reordenació.

Gràcies per la vostra paciència.

Glòria Garcia

8 respostes a Presentació

 1. magda diu:

  Hola Glòria, és una idea fantàstica i m’agradaria intervenir quan pugui…. de moment us animo a continuar
  magda

 2. Felicitacions Glòria pel teu treball!. He afegit l’enllaç al meu bloc “El sueño del cartógrafo”.

  Enrique Jimeno

 3. julio diu:

  M’hi afegeixo a les felicitacions. El teu treball em servirà per la feina que estic fent, doncs ha ha contribuit a sintetitzar i ordenar molta de les coses que estan dispersesper la xarxa.

 4. noelia diu:

  m’ha agradat la informació i m’ha anat molt be per fer un treball per a primer d’ESO aquest bloc m’encanta

 5. Margarida Cirach diu:

  Hola Glòria!!

  No ens coneixem, però em permeto el tuteig donat que son col·legues. Treballo a l’Institut Vallès de Sabadell i des de fa força temps fagi classe de Geografia al batxillerat. Em sembla maginifica la tasca realitzada. Fins ara, la mancança de recursos per la matèria de Geografia ha estat gairebé total. D’altra banda, com sempre estem “cuinant i menjant” manca el temps per crear recursos de qualitat. El què ha anat fent per les meves classes és molt senzill i just el curs passat vaig elaborar les primeres presentacions en power point.
  Moltes gràcies per fer aquesta tasca!!

  Marga

 6. mgarci25 mgarci25 diu:

  Moltes gràcies a tots/totes pels vostres comentaris. M’alegra comprovar que aquesta feina, que encara està viva i intento millorar, serveixi pels objectius que va ser creada.
  Glòria Garcia

 7. Toni Aragonès diu:

  Hola Mª Glòria, nomès t’escric que felicitar-te per l’excel·lent feina que has realitzat, no és molt freqüent trobar activitats de geografia, i encara més en aquest curs de geografia de segon de batxillerat, amb un àmbit tan ampli!. T’asseguro que utilitzaré molt el teu material, a més, el passat curs vaig fer un curs de moodle i he d’iniciar la pàgina al meu curs. Amb la teva feina tinc molt a aprendre.
  Gràcies
  Toni Aragonès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *