TALLER DE RECICLATGE CAP-GIRA

El dimecres 26 d’octubre va venir un senyor que es diu Anton a explicar-nos coses molt interessants sobre tot aquest tema del reciclatge. Per a començar es va presentar, és clar, i va preguntar què és el reciclatge i les recollides selectives. Molta gent va contestar. El reciclatge és reutilitzar alguna cosa que normalment no té aquella funció i fer-ho servir per a una altra cosa; i la recollida selectiva és quan llancem una deixalla al seu lloc.

També ens va explicar els diferents tipus de contenidors: primer hi ha el marró, que és el de rebuig. És on llancem les pells de fruita, plantes mortes… tot allò que ha estat viu. Després hi ha el verd, que és el de vidre, on llancem tot allò que estigui fet d’aquest material. El blau és el de paper i cartró; i per últim el marró clar, el de resta, on llancem tot el que no sigui de cap dels altres quatre.

Després, vam sortir a fora per a fer una activitat d’un cicle que fa el reciclatge natural. Vam aguantar unes cordes i representàvem que érem l’aigua, els animals i les plantes i fèiem el cicle que fan ells per reciclar.

Per últim vam tornar dins i ens va ensenyar uns exemples de reciclatge impressionants. El que ens va agrada més és el d’uns nois que van fer servir xarxes de pescar tirades pel mar per a fer un skate!!!

També ens van donar unes targetes amb les seves xarxes socials.

Ens va agradar molt perquè va ser molt interessant i vam aprofitar molt el temps. Creiem que és un molt bon exemple per als nens. A més, vam aprendre a divertir-nos!!!

Donem moltes gràcies a l’Anton per aquesta divertida tarda.

5è. B

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *