SOM UNS GRANS… TIMBALERS!!!!

DES DE PRINCIPI DE CURS HEM FET UNA PILA D’ACTIVITATS RELACIONADES AMB EL NOM QUE NOSALTRES MATEIXOS VAM TRIAR PER A LA NOSTRA CLASSE: COM NO PODIA SER D’UNA ALTRA MANERA, PER CARNESTOLTES ENS VAM CONVERTIR EN TIMBALERS I TIMBALERES, TAMBÉ HEM CONSTRUÏT TABALS, HEM DESCOBERT ALTRES INSTRUMENTS, HEM RECOLLIT EL QUÈ HEM APRÈS EN UN LAPBOOK… FINS I TOT AQUESTES JORNADES CULTURALS HEM ACOMPANYAT A CASTELLERS, DIABLES, DRACS, CAPGROSSOS… A LA NOSTRA FESTA MAJOR D’INFANTIL. PERÒ AIXÒ NO ÉS TOT, VOLEU SABER QUE MÉS HEM FET?

AQUÍ PODEU VEURE LA PRIMERA PART DEL PROJECTE

I AQUESTA ÉS LA SEGONA PART

Aquest article ha estat publicat en p3. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *