DIADA DE LA ZER MONTSIÀ ’16

Com ja va sent tradició, el passat 13 de maig vam celebrar la Diada de la ZER Montsià en la que ens trobem totes les escoles que en formem part. Aquest curs els encarregats de l’organització van ser els i les mestres de l’escola Teresa Subirats i Mestre del Mas de Barberans. Felicitats a tots i totes per l’organització!

Realment vam estar de sort, ja que ens va acompanyar un dia esplèndid després d’una setmaneta de pluges. Vam poder gaudir de bon temps per a fer les activitats que ens tenien preparades i, com no, de bona companyia.

Si voleu saber que vam fer només cal que mireu el vídeo editat pels membres de l’escola del Mas.

Fins l’any que ve!

Aquest article ha estat publicat en Cicle Inicial, Cicle Mitjà, Cicle Superior, Educació Infantil, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà