25ena Diada de la ZER Montsià

Només una setmana després de la celebració del 25è Aniversari de la ZER, vam tornar a Godall, aquest cop vam ser-hi tots els i les alumnes de les 5 escoles que en formem part de la ZER Montsià, per trobar-nos com cada any i celebrar la nostra DIADA.

Va ser un dia molt especial carregat d’activitats, durant el qual no vam parar ni un sol moment. Els de CI ens ho vam passar molt bé fent panoli, decorant la recepta i fent la gimcana que havien preparat los mestres de Godall.

 

Ja a la tarda, i amb les panxes plenes del dinar, va venir el grup de Batukada “Esmuvi”. Amb els instruments que havíem fet a l’escola amb ajut de la la mestra Maria, vam començar a tocar ritmes que ens van fer xalar molt a natros i a tot el poble, perquè ens vam  passejar pels carrers de Godall fent un sorallam increíble. Renoi! Quin final de festa més espectacular.

Aquest article ha estat publicat en Cicle Inicial, Festes CI, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà