Canapè de làmines de truites, pernil i formatge amb maionesa

Ingredients per a 10 persones

  • Ous 6 unitats
  • Formatge per fondre 10 g.
  • Pernil cuit 10 g.
  • Maionesa 50 g.
  • Pa de motlle llescat 4 unitats

Elaboració

  • Per les truites fines: Batre els ous i afegir una mica de sal. En una paella amb una mica d’oli molt calent posar l’ou batut fins a cobrir la base, fer-li la volta ràpidament i fer l’altre costat.
  • Repetir l’operació.
  • Pel muntatge: Col·locar de base una truita, a sobre, hi afegirem el formatge, a continuació una altra truita, el pernil i finalment l’última truita.
  • Tallar amb un tallador de pasta i a sobre de cada truiteta posar un botó de maionesa.
  • De base col·locar pa torrat prèviament untat amb la maionesa.

Canapé de láminas de tortillas, jamón y queso con mahonesa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *