Ingredients:
4 lloms de bacallà
1 ceba
1 pebrot verd
3 alls
4 pebrots xoricers
½ got de salsa de tomàquet
12 llesques de pa
Aigua
Sal
1 guindilla
Oli verge extra
Fulles de julivert
Patates
Elaboració
Retira la pell del bacallà (prèviament dessalat) i posa’l a coure en una cassola amb aigua bullint. Per l’altre costat , posa a remullar el pebrots xoricers en un bol amb aigua tèbia.
Pica un all, la ceba, el pebrot verd i les patates en forma molt menuda i afegeix-ho a una cassola amb oli. Quan estigui tot sofregit, afegeix la salsa de tomàquet, la carn dels xoriçers, una guindilla trossejada i el bacallà esmollat. Ofega el conjunt i afegeix el caldo. Remou bé i cuina a foc lent durant 5 minuts.
Torra les llesques de pa en el forn. Munta els canapès col·locant una cullerada de bacallà amb all a sobre de cada llesca de pa , decora amb una fulla de julivert i serveix en una safata. Tots es quedaran bocabadats!!