Setmana de taller i entrevista

Aquesta setmana ha estat plena de sorpreses i visites.

Dimarts ens vam convertir en catadors professionals d’oli i vam aprendre les diferències i beneficis de l’oli d’oliva verge extra davant dels olis refinats.

Per altra banda, ahir dimecres ens va visitar la Marta, la mare de la Bruna (una de les protagonistes del primer front del nostre projecte). Vam poder fer-li una entrevista i ens va resoldre molts dels nostres dubtes al voltant del dèficit auditiu i l’experiència i vida de la Bruna.

Seguim molt contents i contentes i amb molta motivació per seguir investigant al voltant de la hipoacúsia i la sordesa. Aviat farem una videotrucada amb una doctora especialitzada de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *