Cada dia entenem i gaudim més de les matemàtiques

Aquesta setmana el repte plantejat a les Aventures d’Innovamat girava al voltant dels polígons. Hem après a classificar-los observant els seus costats i els seus angles i, com sempre, ho hem comprovat tot amb el material manipulatiu.

Pel que fa al Laboratori de nombres, hem refrescat la divisió i ens hem engrescat amb els cubs desmuntables, que ens han ajudat a entendre i demostrar què és exactament una divisió.
Hem aprofitat, també, per pensar situacions de la vida quotidiana on necessitem dividir i aquest cap de setmana practicarem a casa: ordenarem els llibres en diferents prestatges, dividirem els estalvis, farem poms de flors… Us animeu?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *