Ja tenim la porta acabada!

Com bé diuen… el que és bo es fa esperar, i així ha estat en aquest cas. Hem trigat una mica més del que ens hagués agradat, però finalment hem acabat la decoració de la porta i estem súper contents i contentes amb el resultat.

Hem treballat plegats i plegades, ajudant-nos en tot moment i recollint les idees i els gustots de tots i totes. Finalment, com podeu veure, ens ha quedat d’allò més bé i defineix a la perfecció la nostra classe: Los Juegos del Arte.

Inaugurem els Ambients!

Aquesta setmana hem deixat volar la imaginació i la creativitat i ens hem convertit en petits artistes, gaudint al màxim de totes les propostes de CREART.

Hem practicat diverses tècniques (carbonet, estampació, pintura, tècniques amb detergent, dibuix amb textures, composicions comàtiques…) i hem recordat els colors complementaris, els colors freds i els càlids, i molts conceptes més.

Ja esperem nerviosos l’ambient de la setmana que ve!

Jornada de Promoció d’Atletisme a Can Jofresa

Aquest matí hem gaudit d’una jornada d’atletisme a les pistes de Can Jofresa gràcies al Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa (cevot).

Hem conegut diverses proves de l’atletisme com les curses de resistència, el salt de llargada, els 100 metres tanques o el llançament de pes, entre altres.
Hem acabat esgotats i esgotades, però ens ho hem passat molt bé i se’ns ha fet curt!

 

Cada dia entenem i gaudim més de les matemàtiques

Aquesta setmana el repte plantejat a les Aventures d’Innovamat girava al voltant dels polígons. Hem après a classificar-los observant els seus costats i els seus angles i, com sempre, ho hem comprovat tot amb el material manipulatiu.

Pel que fa al Laboratori de nombres, hem refrescat la divisió i ens hem engrescat amb els cubs desmuntables, que ens han ajudat a entendre i demostrar què és exactament una divisió.
Hem aprofitat, també, per pensar situacions de la vida quotidiana on necessitem dividir i aquest cap de setmana practicarem a casa: ordenarem els llibres en diferents prestatges, dividirem els estalvis, farem poms de flors… Us animeu?