Em dic Lourdes Estadella Marigó, actualment visc a Martorell però sóc nascuda a Barcelona l’any 1975.

Filla gran de quatre germans, sempre tenia molt clar, què volia ser de gran. Però el camí es va complicar una micona.

Sóc mare d’un nen i una nena, son preciosos. És de la feina, que més orgullosa em sento i cada dia més.

Sempre m’ha apassionat el món de la sanitat, m’encanta. Col·laborar per a millorar la salut i la qualitat de vida de les persones, oferint serveis sanitaris excel·lents, i ara actualment transmetre aquesta emoció al meu alumnat.

Jo sóc autodidacta, en el món tecnològic. Sempre m’ha agradat i he tingut la curiositat de saber-ne molt més. No li tinc por a provar coses noves i més si són per millorar. Però reconec que em passo moltes hores. Les tecnologies expandeixen els possibilitats de la comunicació, i el desenvolupament de noves habilitats i de construcció del coneixement.

Penso que és necessari conèixer i comprendre en profunditat l’ús que realitzem d’aquestes tecnologies, com les utilitzem i quines, i amb quina freqüència ho fem i la importància en la nostra vida quotidiana. També és interessant conèixer com aquestes tecnologies mediatitzen en les relacions interpersonals.