The animals and its habitats

Hello families!

Our students in 3rd grade have been working on animals and its habitats during the last unit and they have created wonderful posters in which they have included the most important animals we can find in each habitat and, moreover, they have described the most representative elements we can see in each of them.

Once they have their posters ready, they presented them orally in front of the rest of the class. The true is that they did an incredible job!

IMG_1626

Hola famílies!

En aquesta darrera unitat els alumnes de 3r han treballat els animals i els seus hàbitats i han creat uns pòsters ben originals en què han parlat dels animals més representatius de cada zona així com dels elements naturals que allà podem trobar.

Un cop van acabar de donar forma als pòsters, van fer una presentació oral davant de la resta de la class. Els resultats van ser genials!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *