Our 3rd graders are wonderful artists!

Hi families!

Today we want to tell you about one project we carried out in 3rd grade. As we were working on stories, our students modeled their own characters using modeling clay and later, they did a presentation in which they presented the characteristics of their figures. Do you want to see the results? Then click on the following link:

Our 3rd graders model their own characters

IMG_0688

Hola famílies!

Avui us volem parlar del projecte que recentment hem desenvolupat a l’aula de 3r. Com havíem treballat les històries, els nostres alumnes han creat els seus propis protagonistes de contes per mitjà de fang. Després, han fet una presentació oral sobre les seves característiques. Voleu veure els resultats? Doncs clickeu el link que trobareu més amunt!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *