The German students visit our 6th graders!

Yesterday we received the visit of the German students that are doing an exchange programme with our students in 3rd ESO. The true is that we had a really good time playing and singing with them and… what’s more important! We could improve our English skills with them since they didn’t speak a word of Spanish!

We hope you really enjoy your stay in Barcelona, see you soon!

You can see the images in Clickedu!

Ahir vam rebre la visita dels alumnes alemanys que estan fent el programa d’intercanvi amb els nostres alumnes de 3r d’ESO. La veritat és que ens ho vam passar d’allò més bé jugant i cantant amb ells i… el que encara és més important! La seva visita ens va permetre posar en pràctica el nostre Anglès ja que els alumnes no parlaven gaire bé res de Castellà.

Us desitjem una estada fantàstica a Barcelona, fins aviat!

Podeu veure l’àlbum a Clickedu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *