WRITING IN ENGLISH

L’adquisició de la lectoescriptura en llengua anglesa és important i essencial per aconseguir destresses i habilitats lingüístiques bàsiques.

A la classe de Writing no només treballem l’escriptura a partir de textos de diferents tipologies. Hem creat una sèrie de jocs divertits i motivadors que ajuden a consolidar aspectes com el writing i el reading a les darreres etapes de Primària.

Alguns dels jocs es basen en la discriminació visual, altres en el treball ortogràfic de paraules que coneixen i que formen part del seu context social i escolar, i altres es fonamenten en el treball gramatical i sintàctic.

No deixeu de mirar algunes de les imatges adjuntades, us podreu fer una idea de com ho estem treballant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *