Meg and Mog

Hello everyone!!

Imatge de previsualització de YouTube Imatge de previsualització de YouTube

Tristos perquè s’ha acabat Halloween? Cap problema, des de l’escola Povill tenim la solució! Continua en el món de les bruixes i els encanteris tot veient els divertits episodis de la Meg i en Mog en anglès!!

Amb aquest article us volem presentar la Meg i en Mog! Ah, i lOwl! Sabeu qui són? La Meg és una bruixa a qui els encanteris no sempre li funcionen, en Mog és el seu gat ratllat, i l’Owl és el mussol blanc que sempre els acompanya.

Durant les properes setmanes els alumnes dels tallers d’anglès aniran coneixent aquests personatges, ja que els episodis de la Meg i en Mog són una eina molt divertida per aprendre anglès! Són episodis curts i senzills, de ben segur que des de casa també us podeu atrevir a fer-hi un cop d’ull!

Aquí us deixem un parell d’episodis!

See you soon!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *