BookfaceFriday: Recomanacions literàries amb fotos artístiques

La Biblioteca Pública de Nova York va posar en marxa l’any passat una original iniciativa que encara es manté viva. Amb l’etiqueta #BookfaceFriday, la biblioteca convida els lectors a fer-se fotos amb un llibre que els hi agradi i a compartir les imatges a través d’Instagram. La condició és que la portada del llibre sigui la protagonista i s’integri totalment a la foto. Altres biblioteques nord-americanes també s’hi han sumat.

La idea ha tingut tant d’èxit que els usuaris han publicat fotos també a través de Twitter i han fet servir la mateixa etiqueta.

La iniciativa ha traspassat fronteres i algunes biblioteques i lectors catalans també s’hi han afegit. Recomanacions literàries a banda, els lectors han demostrat la seva vocació artística. Aquí teniu un petit recull d’algunes de les millors instantànies.

 

Consultar més:

http://www.ccma.cat/324/bookfacefriday-recomanacions-literaries-amb-fotos-artistiques/noticia/2677249/

Etiquetes:,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *