DIA DE LA POESIA 21 DE MARÇ

La Unesco va declarar el dia 21 de març, Dia Mundial de la Poesia, per celebrar-ho, a l’Institut Giola hem realitzat una tria dels poemes més significatius per al professorat i hem realitzat una petita exposició  a l’entrada del nostre recinte educatiu. Es tracta de la nostra petita contribució a la gran festa de la paraula i les lletres que fomenta tot un seguit d’iniciatives, presencials i/o a través de la xarxa, arreu dels territoris de parla catalana. Des de L’institució de les Lletres Catalanes es fa la tria d’un autor/a a qui se li encarrega un poema que és traduït a nombroses llengües, mostrant la riquesa mundial de la poesia en un joc de tornaveu poètic de gran extensió territorial (amb celebració d’Alacant a L’Alguer, i de la Franja a Puigcerdà); alguns dels tríptics elaborats per l’esmentada institució han estat presents en els plafons de les aules del Giola. PILAR LOZANO

Etiquetes:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *