Lectura de poemes al Auditori

FESTA DE SANT JORDI.

LECTURA POEMES AL AUDITORI…………..

El Departament de Llengua i Literatura Catalana conjuntament amb el Departament de Llengua i Literatura Castellana han volgut per a enguany potenciar el paper de la poesia entre l’alumnat; és per això que es van seleccionar un seguit de poemes a fi i efecte que els alumnes memoritzessin i recitessin diferents versos clàssics catalans i espanyols i que en fessin un petit recital en el marc de l’acte cultural de Sant Jordi que l’institut Giola organitzava a l’Auditori de Llinars. El resultat del recital ha estat del tot positiu i remarcable, alumnes i professors hem pogut gaudir d’una jornada literària i cultural.

PILAR LOZANO. DEPARTAMENT DE LLENGUA I LITERATURA CATALANA

 

Etiquetes:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *