El vol AD1320 a París

 

Objectius

 Comprensió Lectora. Les operacions matemàtiques a realitzar són molt simples. Les solucions a les situacions donades son múltiples. Tanmateix, és necessari comprendre la situació descrita perquè, altrament, és molt difícil contestar correctament les preguntes.

Descripció de l’activitat

Concreten les activitats: Abans: es parlarà d’avions. Qui ha estat en un aeroport, qui ha viatjat en avió. Pel·lícules vistes sobre avions… Durant: es llegirà individualment el text i desprès es comentarà per parelles. Es respondrà individualment. Desprès de la lectura: es comentaran amb tota la classe les possibles respostes. Es valoraran les diferents opcions, quines són possibles i quines no són correctes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *