Comentaris: 24

 1. MONTSERRAT SANS ARIJA 10 de novembre de 2012 - 20:25

  Aquí heu d’afegir els vostres comentaris a les dues frases científiques

 2. luis escobar navarro 21 de novembre de 2013 - 10:49

  a mi m’agradat la frase que diu”si busques resultats diferents no fagis sempre el mateix”

  perquè tè tota la raó, és com si tu vols ser pilot d’avió i no t’has pujat mai a un avió

 3. Maria Hernàndez 21 de novembre de 2013 - 10:57

  Per a mi aquestes dues frases tenen molta raó.
  Aquesta frase Si busques resultats diferents, no facis sempre el mateix per a mi vol dir que si volem resultats diferents no fem sempre el mateix sinó que cal provar coses noves.
  I aquesta altre: Totes les veritats són fàcils d’entendre quan han sigut descobertes, el difícil és descobrir-les. Doncs vol dir que les veritats són fàcils de entendre però que es difícil trobar-les

 4. belen arribas 21 de novembre de 2013 - 10:59

  Si busques resultats diferents, no facis sempre el mateix:
  per a mi significa que si sempre fas el mateix, les coses no seran diferents
  Totes les veritats són fàcils d’entendre quan han sigut descobertes, el difícil és descobrir-les:per a mi significa que es fácil entendre les veritats pero descobrir-les no.

 5. Joel 21 de novembre de 2013 - 11:09

  Jo crec que la primera frase científica te raó perquè si a la primera vegada ho fas malament no ho tornis a repetir.

  La segona frase m´agrada perquè sempre has de descobrir cosses noves, si vols.

 6. Victor Gutierrez 21 de novembre de 2013 - 11:11

  La meva opinió és que les dues frases estan molt bé però la que m’agrada més és la de Galileo Galilei perque crec que té molta raó.

 7. Dario 21 de novembre de 2013 - 11:22

  La primera vol dir que si fas una cosa malament si et trobes a la mateixa situació no responguis com has respòs anteriorment.

 8. Pau Martín Pérez 21 de novembre de 2013 - 12:04

  Per mi la primera frase significa que no esperis coses diferents si fas sempre el mateix
  Per mi la segona significa que es molt fácil aprendre una cosa que ja està descoberta però costa molt trobar-la

 9. iker ruiz fernandez 21 de novembre de 2013 - 12:10

  Una frase molt bonica 😀

 10. Moisès Moreno Barragán 21 de novembre de 2013 - 12:11

  la primera significa que no acoseguiràs res fent sempre el mateix
  la segona vol dir que entendre una cosa es fàcil, el que és difícil és descobrirla.

 11. Marta Pacheco 21 de novembre de 2013 - 12:15

  La frase que mes m’ha agradat ha sigut la d’Albert Einstein.
  Perquè si sempre fas el mateix doncs és normal que surti sempre el mateix.

 12. Nicolas Portela Coyant 21 de novembre de 2013 - 12:17

  La primera frase per a mi significa que no sempre s´ha de fer el mateix, que serà molt avorrit, que sempre hi ha una segona opció que et pot acabar sortint millor que la primera.

  La segona per a mi signifia que hi ha coses mes difícils que altres que sempre hi ha alguna cosa difícil pero cuan ja has fet aquella cosa ja et semblarà molt més fàcil

 13. Andrea isidro 21 de novembre de 2013 - 12:21

  La frase que més m’agrada es la de Albert Einstein.
  Es la que més m’agrada perque expresa els errors que comets, i t’explica que no facis el mateixos errors una vegada i una altra

 14. Marina Sánchez 21 de novembre de 2013 - 12:23

  La frase que més m’agrada és aquesta: ”Si busques resultats diferents, no facis sempre el mateix”, de Albert Einstein. M’agrada aquesta perqué crec que es la més adequada i está molt bé i l’altra també està bastant bé.

 15. Paula Orozco 21 de novembre de 2013 - 12:25

  La frase que mes m’agrada es aquesta : si busques resultats diferents, no facis sempre el mateix perque si sempre fas el mateix i suspens continuaràs suspenen

 16. enrique 21 de novembre de 2013 - 12:29

  Per a mi,la meva frase m’agradat molt perquè té molt sentit

 17. Anabel Pinto Sobrino 21 de novembre de 2013 - 12:30

  Per a mi, la meva frase m’ha agradat.Però el autor de la meva frase no, (Julius Robert Oppenheimer) perquè el autor que la ha feta, va ser un gran traficant d’armes a més va fabricar la bomba atòmica. M’ha agradat fer tot aquest projecte: fer la cartolina, escrivint la meva frase, posarla en un word i analitzar-la, allò que ens va dir la profe que teniem que fer.La biografia del autor, se’n sincera no m’ha agradat molt.

 18. Rafael Rodríguez Rodríguez 21 de novembre de 2013 - 12:31

  Si busques resultats diferents, no facis sempre el mateix , aquesta es la meva frase preferida de les dos. Significa que si suspens l’examen pel pròxim no facis el mateix, esforca’t més.

 19. Judith Salguero 21 de novembre de 2013 - 12:34

  Tot i que a sigut dificil de trobar les frases, m’ha agradat treballar d’aquesta manera i entendre-les, ara que estem a la setmana de la ciència, amb les frases a quedat molt bonic el passadís.

 20. Alicia Gil Morales 21 de novembre de 2013 - 18:18

  Jo opino que aquestes dues frases tenen tota la raó, perquè es cert que si no t’esforces la primera vegada, a la segona esforça’t més perquè si no no aconsegueixes res.També és veritat que el difícil no és entendre les coses quan han sigut descobertes si no que el difícil és descobrir-les, per això he votat a aquestes dues frases científiques, perquè m’agrada el significat i perquè em sento identificada amb aquestes dues frases

 21. adria 22 de novembre de 2013 - 8:11

  Per a mi la primera frase significa que no sempre has de fer el mateix has de canviar de ideea.

 22. Emma Francisco 26 de novembre de 2013 - 19:43

  Per ha mi la que m’ha agradat mes es la: si busques resultats diferents, no facis sempre el mateix.
  perquè si una cosa et surt malament com per exemple les matemàtiques no facis sempre el mateix ja que pot ser que alguna altre cosa et surti millor.

 23. SARA :) 27 de novembre de 2013 - 20:05

  La veritat és que m’han agradat aquestes activitats que hem estat fent durant la setmana de la ciència, ja que mitjançant activitats molt diferents a les que estem acostumats a fer a l’institut, hem après tècniques per llegir més fàcilment les frases científiques. Aquestes en són exemples:
  – separa-la per trossos (si és molt llarga)
  – subratllar les paraules “clau” de cada tros.
  – identificar la paraula més important
  – …
  Sobre aquestes dos frases, haig de dir que m’agrada més la segona (Totes les veritats són fàcils d’entendre quan han sigut descobertes, el difícil és descobrir-les). Trobo que està molt bé i, si no m’equivoco, crec que és refereix a que és fàcil entendre les coses un cop te les explica algú, però perquè algú te les pugui explicar anteriorment algú les ha de descobrir i això ja és més difícil.
  La primera (Si busques resultats diferents, no facis sempre el mateix) també té molta raó, ja que per exemple, si estàs fent un experiment perillós, barreges dos productes i explota tot…, mai tornis a fer el mateix o al final pots acabar malament. D’altre banda, si (per exemple) fas un examen i treus un 10 perquè has estudiat molt, i en un altre examen també vols treure un 10, saps que si tornes a estudiar tant com el l’altre vegada el resultant (normalment) no varia gaire.

 24. gara 12 de desembre de 2013 - 12:12

  A mi aquestes setmanes m’han agradat bastant. El que més m’ha agradat, a sigut fer els experiments, perquè m’ho vaig passar molt bé i vaig descobrir coses noves. En aquestes setmanes, hem aprés moltes coses com: com analitzar una frase, saber fer una biografia, etc. La frase que més m’ha agradat es aquesta : ” Si busques resultat diferents, no facis sempre el mateix” crec que té molta raó, perquè a vegades passa això.