Reading welcome to London

Objectius

Llegir sobre alguns llocs per visitar a Londres i veure there is, there are i some en context. Tot seguit, respondre preguntes

Organització de la classe

Individualment, però també és pot fer en grups petits

Temporització

50 minuts

Descripció de l’activitat

Exercici 1: Els alumnes escolten i llegeixen el text. Exercici 2 Han de triar la paraula per a completar cada frase. Després, llegir les frases per corregir les respostes i comprovar-es amb la classe. Millor que copiïn les frases completes a la llibreta Exercici 3: Llegir les preguntes amb la classe i comprovar que les entenen. Anima’ls a respondre i escriu les seves respostes a la pissarra. Digue-los que tornin a llegir els textes, corregeixin les respostes a la pissarra i responguin les preguntes que faltin

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *