Mètode científic

Objectius

Millorar la comprensió lectora, Conèixer el mètode científic.

Organització de la classe

Individual i per grups

Temporització

6 sessions

Descripció de l’activitat

ABANS – Explicar els objectius: millorar la comprensió lectora, conèixer el mètode científic. – Explicar el criteri avaluació:Comprendre el text utilitzant la estratègia de .fer hipòtesi – Activar coneixements previs sobre el tema fent preguntes pertinents DURANT – Fer el modelatge – Reflexió individual – Aplicar estratègies d’hipòtesi amb la plantilla – Atenció individualitzada puntual – Contestació de les preguntes de l’activitat en funció de la capacitat de l’alumne DESPRÈS Realització de referents d’aula per grups.Inventar un exemple d’aplicació del mètode científic a la vida quotidiana Aplicació de l’estratègia lectora en una notícia actual

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *