La mascota de la classe

 

Les aules de la llar estan identificades amb el nom d’un animal i aquest es la mascota de la classe.

Llim El Ninot:

P1.- Aneguets, Gatets i Gossets.

P2.- Conillets, Lleons i Ossets.

Llim La Taronja:

P1.-  i  P2.- Lleons.

Aquesta mascota els divendres marxa  amb un  infant de l’aula per passar el cap de setmana amb ell i la seva família. Pren també una carpeta amb una cartolina per que la seva família,  ens expliquin el que han fet amb ella, amb un petit escrit, fotos, dibuixos…

Aquestes petites obres que fan les famílies son exposades a l’aula per compartir amb tots els infants i les  altres famílies. Un cop la mascota a passat per totes les llars, es confecciona un llibre amb totes les experiències viscudes durant els caps de setmana. Aquest llibre els infants el prendran a casa  per poder gaudir de tot el que ha fet la seva mascota amb tots els companys/es de l’aula.

2 respostes a La mascota de la classe

 1. Eva Fontanet diu:

  Hola sóc la mama de l’Eduard de la classe dels aneguets i la veritat es que la experiència de emportar-se la mascota de la classe ha estat molt bonica.
  L’ Eduard juntament amb la seva familia vam disfrutar d’ un cap de setmana amb
  l’ Aneguet Pasqual. Vam jugar, vam cantar, vam dormir amb ell , vam fer fotografies i després ho vam escriure al full que hi havia a la carpeta.
  A l’ Eduard li va agradar molt.

 2. Ana Gironés diu:

  Bueno,… primer de tot felicitar-vos per aquest bloc! Està molt xulo! Pues sí …sí…sí. Un cap de setmana , la meva filla Nerea em va portar una maleta groga amb un aneguet a dins… era la mascota de la seva classe. Ens ho vam passar molt bé jugant amb ell, rentant-lo amb tovalloletes, anant al parc, “donant-li bibi” i posant-lo a dormir,… inclús ens el vam emportar a una festa d´aniversari! A la Nere, li va agrada molt de tenir l´aneguet a casa. Ens veiem per la Llar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *