PERÍODE D’ACOLLIMENT- LLIM LA TARONJA

Ja hem començat el nou curs, amb infants nous, noves famílies i també noves educadores. Aquest període d’acolliment és molt important per les famílies, els infant i les educadores, per tant és important tenir molt clar com ha de ser la dinàmica, les nostres actituds, com ens relacionem… Hem realitzat una primera reunió per explicar i comentar el funcionament de la nostra Llar, hem realitzat les primeres entrevistes individual per tal de conèixer una mica a cada infant i per últim hem animat a les famílies a compartir temps i espais durant un matí.

Durant aquest temps els infants han pogut familiaritzar-se mitjançant el joc i l’experimentació als diferents racons dels diferents espais, també a les educadores i a les diferents rutines, però encara queda molta feina per fer. Us deixem un recull de fotografies de diferents moment que esperem us agradin.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *