FESTA FI DE CURS- LLIM LA TARONJA

El passat divendres dia 22 vam celebrar la festa de fi de curs, la festa de l’aigua amb tots els infants i les seves famílies. Amb l’ajuda de la Gemma i la Nuria, els infants van cantar dos cançons (una en anglès), en banyador i amb les seves samarretes. Vam poder veure i gaudir del vídeo d’acomiadament que com sempre l’Anna prepara per aquest acte i que us deixem perquè el tingueu de record. I com no, el que més agrada als infant, l’aigua. Vam gaudir de les activitats i del berenar. Des d’aquí donem les gràcies a totes les famílies per haver confiat durant aquest curs en nosaltres i us desitgem BONES VACANCES D’ESTIU!!!

Festa

 

 

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *