APROPAR LES CIÈNCIES ALS INFANTS- LLIM LA TARONJA

La nostra llar està participant al projecte  “Repensant els espais per aprendre ciències”, finançat pel Consell social i l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Rovira i Virgili i liderat per l’escola de Pràctiques. L’objectiu principal del projecte està en aprofundir en les diferents metodologies existents per apropar la ciència als infants més petits. Hem tingut el plaer de compartir un matí amb el David Garcia Martín, professional del Lab 0-6 de la U-Manresa. Aquest és un centre de descoberta, recerca i documentació per a l’educació científica a les primeres edats. David ha portat una sèrie de materials que han estat desenvolupats al lab 0-6 i hem pogut veure com els infants han aprofitat i gaudit de les diferents activitats proposades.

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *