PREMIS IMET ANTONI VIVES I CIURANA- LLIM LA TARONJA

El passat dimecres 29 de Novembre la nostra Llim La Taronja, va rebre l’accèssit pel treball realitzat durant el curs 2016-17, presentat amb el nom “Menjarem, menjarem, menjarem i tots riurem”. Tota una experiència al voltant dels aliments però amb una activitat destacada, el taller de cuina, realitzat amb la col·laboració d’alguns pares i mares. Moltes gràcies. Volem donar també l’enhorabona a les nostres companyes de la Llim El Ninot pel seu primer premi.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a PREMIS IMET ANTONI VIVES I CIURANA- LLIM LA TARONJA

  1. eva fontanet sole diu:

    Moltes felicitats per gran treball que feu amb els nens un besitooo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *