LA FOSCOR- LLIM LA TARONJA

Des de que vam venir de les vacances de Nadal, a la nostra llar hem realitzat moltes activitats al voltant d’un tema molt engrescador i que crea molta expectació en els infants, “La Foscor”. Vam fer la presentació en diferents sessions a través del conte “Atrapem el Monstre” on la protagonista, la Sra. Oca, passa una mica de por a la nit perquè sent un soroll molt estrany sota el seu llit quan va a dormir. Sort que té bons amics que l’ajuden a descobrir que passa…

A plàstica hem realitzat material per la sala de la foscor, hem pintat fustes i pedres amb pintura fluorescent. Amb aquest material i d’altres els infants han experimentat en diferents dies a la sala.

En una de les sessions van aprofitar per dibuixar les ombres i van fer partícips a les famílies demanant-les que reconeguessin al seu fill/a.

I no podia ser menys l’activitat de psicomotricitat que també hem realitzat a les fosques. Us presentem en cinc entrades de fotografies des del conte a la psicomotricitat  la nostra experiència, aneu mirant ja que encara que en algunes no es vegi molt bé als infants perquè estan preses en la foscor, ens imaginem que podreu sentir el que ells han gaudit i encara no hem acabat.

CONTE “ATRAPEM EL MONSTRE”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *