Portes obertes i preinscripció

Benvingudes a les Portes Obertes de la llar d´infants Pública Municipal La Rondalla

En aquest espai podeu consultar tota la informació amb relació al Procés de Preinscripció i Matrícula, la informació sobre les Portes Obertes per al curs 2024-2025 i tot allò que vulgueu conèixer de la llar d’infants Pública Municipal La Rondalla.

Aquest any, les Jornades de Portes Obertes de les Llars d’Infants Públiques Municipals es duran a terme els dissabtes 9 i 16 de març de 2024, de les 10 a les 13 hores.

Abans de l’inici del període de preinscripció, i perquè les famílies amb infants de 0 a 3 anys puguin conèixer els seus projectes educatius, els serveis que ofereixen i les seves instal·lacions, les llars d’infants públiques i privades de Barberà del Vallès organitzen jornades de portes obertes.

Dissabte, 9 de març, obriran les seves instal·lacions les Llars d’Infants Públiques Municipals La Baldufa, La Rondalla i Xerinola-

Dissabte següent, 16 de març, les Llars d’Infants Públiques Municipals La Blava, Rodona i El Bosquet.

Les Llars d’Infants públiques municipals estaran obertes entre les 10 i les 13 hores perquè les famílies puguin visitar-les i no caldrà fer inscripció prèvia.

Trobareu més informació a :

https://www.bdv.cat/portes-obertes

Us hi esperem!!!

Hem elaborat un vídeo on podreu conèixer la nostra tasca educativa i visitar les instal·lacions de la llar.

D’altra banda, aquest espai està destinat a oferir-vos tota la informació referent a les PORTES OBERTES i al PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ I MATRICULACIÓ que pugueu necessitar i tot allò que vulgueu conèixer de la Llar d’infants pública municipal La Rondalla.

Per a qualsevol consulta us podeu adreçar a:

Correu electrònic: a8065147@xtec.cat

Telèfon: 93 718 6855