EL CARNESTOLTES

Benvolgudes famílies,

A  la llar d’Infants els Plançons apostem per celebrar les tradicions i festivitats catalanes.

Sovint, aquestes tradicions, són celebrades mitjançant una festa, on es vetlla perquè les famílies puguin assistir i participar-hi activament. Ens agrada i gaudim de la companyia de la nostra petita comunitat, i per aquest motiu, es porten a terme diferents propostes orientades a compartir vivències en un entorn distens i de proximitat.

El Carnestoltes és una d’aquestes festivitats que celebrem amb molta il·lusió. Durant la setmana arriba el rei carnestoltes amb les seves consignes, les quals anem seguint cada dia.

Finalment, organitzem la festa del carnestoltes amb les famílies, on l’AFA ens porta berenar i les educadores ens preparen propostes ambientades per passar una bona tarda plena de disfresses, màscares i confeti.

Gràcies a la participació de totes, vàrem poder gaudir d’una estona de festa i xerinola a l’espai del pati.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *