CONEIXEM L’ENTORN

Les sortides a l’entorn faciliten la descoberta de tot allò que ens envolta, com és el barri, els boscs dels costats, la flora i la fauna autòctona, etc. De la mateixa manera, també permeten la coneixença dels diferents espais i serveis que hi podem trobar, com és el mercat, l’escola, el supermercat, la fleca…

Des de la llar dotem d’importància aquestes sortides, ja que les considerem cabdals per tal d’apropar, de manera progressiva als infants a l’entorn proper, tot potenciant l’autonomia i el desenvolupament de la personalitat a través de la seva inclusió i participació activa en aquest. A més, permet desenvolupar diferents habilitats, aprenentatges i capacitats, mitjançant les experiències viscudes, les quals succeeixen en contextos reals, afavorint aprenentatges significatius i vivencials. A més, acompanyem les diferents descobertes dels nens i nenes amb respecte i cura, dotant-les de valor. Així, l’interès innat per descobrir persisteix, vetllant per educar en l’admiració.

I així un acte quotidià esdevé en un aprenentatge ple de sentit a través de les vivències reals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *