LA CASTANYERA!

Les tradicions i festivitats catalanes són un dels eixos del nostre Projecte Educatiu de Centre (PEC). Per aquest motiu, atresorem la cultura i la transmetem, sempre des de la tolerància, el respecte i la inclusió al nostre alumnat.

Sovint, aquestes tradicions, són celebrades mitjançant una festa, on es vetlla perquè les famílies puguin assistir i participar-hi activament. Ens agrada i gaudim de la companyia de la nostra petita comunitat, i per aquest motiu, es porten a terme diferents propostes orientades a compartir vivències en un entorn distens i de proximitat.

L’AFA ens va portar castanyes, i les famílies van col·laborar en coure-les i fer-ne les paperines!

Gràcies a la participació de totes, vàrem poder gaudir d’una estona de festa i xerinola a l’espai del pati amb la nostra gran família!

I és que la tardor ha arribat, i amb ella la castanyada hem celebrat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *