Entenem que l’estona del migdia és educativa i, per tant, continuem treballant per fer avançar l’infant cap al desenvolupament de les seves capacitats i de la seva autonomia personal, fomentant-li una actitud activa en el moment de satisfer-li les seves necessitats biològiques (menjar, dormir i control d’esfínters) i quan realitza activitats de cura personal (neteja, canvi de bolquer, vestir i desvestir).
El menjador de la nostra escola el du a terme l’empresa “Ausolan”, i el gestiona l’AMPA de l’escola i de la llar d’infants. S’aposta per oferir una cuina més saludable, equilibrada i mediterrània amb la incorporació de nous aliments. Per això esdevé primordial que els aliments siguin de proximitat i també de temporada.
Els menús estan fets per una dietista col·legiada i seguint la normativa que marca la Generalitat. Són variats i adaptats a les edats i a les necessitats de cada infant. Així, hi ha la possibilitat d’oferir menús adaptats a aquelles dietes que hagi de seguir l’infant, ja sigui per prescripció mèdica (celíac, intolerància a la lactosa, a l’ou, o a qualsevol altre aliment).
A l’aula dels nadons es té en compte l’edat que tenen, entre 4 i 9 mesos és la tutora qui s’encarrega de donar els dinar, així els alumnes no es mouen de la seva aula de referència.
La incorporació de nous aliments es fa de manera progressiva i d’acord amb la família. Per això, es recomana incorporar nous aliments primer a casa de manera progressiva, lenta i en petites quantitats, respectant un interval d’alguns dies per a cada nou aliment, tot respectant el ritme de l’infant.
Heu de fer-ho a través de Google Chrome i heu d’escriure: ausolan777.comocomen.com