Lliga el conte i passa’l

Lliga el conte i passa’l

Som escoles que participen en el pla d’actuacions del PEE (Pla Educatiu d’Entorn).

El Pla Educatiu d’Entorn  (PEE) és una iniciativa de cooperació educativa entre el Departament d’Educació de la Generalitat i l’Ajuntament de Tarragona que vol donar resposta integrada i comunitària a les necessitats educatives dels infants i joves, coordinant i dinamitzant l’acció educativa d’una zona més enllà de l’àmbit escolar.

Lliga el conte i passa’l”: treball transversal d’un conte entre les escoles i entitats del territori (zona de Ponent) a través de la Biblioteca Pública de Torreforta.

Els centres  de Ponent  participants de l’activitat:  Llar d’infants La Baldufa, Escola Ponent, La Salle, Escola La Floresta, Escola Campclar, Escola Riuclar, Escola Torreforta,  Casal l’Amic  Llar d’infants municipal La Taronja i Llar d’infants municipal El Ninot.

Primer trimestre es fa la presentació del conte als centres.

Segon trimestre cada centre participant treballa a  l’aula  al conte i fa una petita presentació pel bloc.

Tercer trimestre exposició dels treballa al blog i festa fi de curs, esmorzar col·lectiu i conta contes al Centre cívic de Torreforta.

 

Aquí teniu l’enllaç al bloc de “lliga el conte i passa’l”, on trobareu tant la presentació de la Llar d’Infants Municipal El Ninot .

http://lligaelconte.blogspot.com.es/

El conte del curs 2019/20 ha estat:

Lliga el conte i passa’l