Desitgem junts i ben fort tornar al día a día a la llar i per això cal passar ara un temps a casa. El Joc serà la millor tasca i observar-los jugant la força per totes les famílies. Una super abraçada !! Equip Educatiu Llim Arrabassada

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a Desitgem junts i ben fort tornar al día a día a la llar i per això cal passar ara un temps a casa. El Joc serà la millor tasca i observar-los jugant la força per totes les famílies. Una super abraçada !! Equip Educatiu Llim Arrabassada

  1. Eva diu:

    Amb carinyo esperem que tothom estigui bé. Molts petons famílies, infants i companyes. Força i aviat estem junts de nou.

  2. Veronica Marmol diu:

    Moments molt durs per a tots. Des de casa us tenim a tots molt presents. Anyorem la nostra feina i el dia a dia amb els vostres petits.
    Ells no entenen el que passa, i segueixen feliços jugant, corrent i saltant. A estonentes mireu-los pensant només en ells i impregneu-vos de la seva alegría, que va molt be per agafar forçes.
    Molts ànims a totes les families!!
    Una forta abraçada

  3. MAR diu:

    Súper equipassuuuu!!
    Us trobu a faltar family Arrabassada….
    Espero que estigueu molt bé (dins les circumstàncies que ens toca viure), una abraçada molt i molt gran a tots els infants de la Llar, segur que tindran un somriure al veure’ns. Molts petonets i fins aviat.

  4. Jessica Conde Alcalá diu:

    Bon dia!!! Desde casa pero sense parar de treballar continuem preparant el curs per tal de que a la tornada els nostres infants continuin gaudin del día a día amb normalitat. Son dies durs pero la familia tot ho fa mes fácil. Amb les vosotres fotos estem veient que els petits estan feliços i jugant molt. Gaudiu molt d’aquests moments (nomes cal observar-los per saber perque nosaltres estimem tant la nostra feina). Les vostres paraules es noten que surten del cor i ens donen forçes per tornar encara amb mes energía. Anims, força… que tots junts ho aconseguirem i aviat pasará. Petons a tots i una forta abraçada pels NEGRIT@S.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *