Bread Shop

[kml_rm movie="http://video.xtec.cat:8080/ramgen/edu3tv/video/videoteca/australia/Bread_Shop.rm" width="352" height="288"/]

 English:

Someone who owns a very popular bread store explains about all different types of delicious bread. They originally started off as a small French patisserie but they have grown to include all sorts of multicultural kind of food , i.e. Traditional German bread, traditional Jewish sour dough, French butter breads called brioche, rolls and so on.
You will also learn how to bake dough, a mixture of flour and water, into bread.

 Català:

En aquest episodi ens introdueixen diferents tipus de pa.
Des d’un conegut forn de pa ens expliquen com van començar el negoci i com ha anat creixent fins oferir als seus clients una gran varietat de productes originàriament procedents d’altres cultures, per exemple, el tradicional pa alemany, el pa Jueu, el pa Francès fet amb mantega anomenat brioche, panets, etc.
Observarem com es prepara la massa de pa per ser després cuita al forn.

Edu3.catEnglish Bites

Free Image Hosting at www.ImageShack.us