18- PARAULES

PARAULES

FES CLIC SOBRE EL DIBUIX I ESPERA UNA MICA.
CONSIGNA: CLICA SOBRE EL TRICICLE, RECORDA QUE ESTEM TREBALLANT EL TEMA DE LES JOGUINES.
Paraules, amb les mateixes imatges que Lletra per lletra, el que demana aquesta activitat és que l’alumne triï quina és la paraula que es correspon amb la imatge que es mostra. Es tracta doncs, d’associar la paraula amb el seu significat.

17- LLETRA PER LLETRA

nou-lletra-per-lletra.jpg

FES CLIC SOBRE EL DIBUIX I ESPERA UNA MICA.
CONSIGNA: CLICA SOBRE EL TRICICLE, RECORDA QUE ESTEM TREBALLANT EL TEMA DE LES JOGUINES.
És una petita aplicació on els nens han de col·locar al seu lloc les lletres que es troben barrejades per confegir la paraula que correspon al dibuix. Les paraules es troben agrupades per temes propers als nens: coses de classe, joguines, roba, fruites i verdures.

16- LES JOGUINES

clic-les-joguines.jpg

FES CLIC SOBRE LA IMATGE, ESPERA UNA MICA I PODRÀS JUGAR.
És un  projecte d’activitats JClic sobre el joc i les joguines, per a educació infantil, per iniciar els més petits en l’ús del ratolí i la mecànica del JClic. Aquest  projecte té una pell específica on no hi ha cap botó, ni comptadors, ni missatges… que facilita molt l’ús del programa a nens i nenes de P3.

15- JOCS I JOGUINES

clic-jocs-i-joguines.jpg

FES CLIC SOBRE LA IMATGE, ESPERA UNA MICA I PODRÀS JUGAR.
És un projecte d’activitats JClic per a educació infantil sobre el joc i les joguines, els tipus de joguines, on es juga amb cadascuna d’elles, etc. 
Aquest projecte té una pell específica on no hi ha cap botó, ni comptadors, ni missatges… que facilita molt l’ús del programa a nens i nenes de P3.

11- TUX PAINT

tux-paint.png

PROGRAMA DE DIBUIX  TUXPAINT (GRATUIT). El Tux Paint és un programa de dibuix pensat per a nens i nenes a partir de tres anys. És molt adequat per treballar amb els alumnes d’educació infantil i també per a cicle inicial d’educació primària. Té unes característiques que faciliten la feina amb els més petits. El conjunt d’eines és limitat, però la interfície és molt senzilla, i inclou efectes sonors i gràfics orientats als més menuts. És un programa lliure i que funciona amb diferents sistemes operatius. Si no el teniu instal·lat, el podeu descarregar des de la web del projecte Tux Paint: http://www.tuxpaint.org. Des d’aquesta web també es pot descarregar una col·lecció de segells de goma per estampar, oferint versions pels diferents sistemes operatius.

http://www.tuxpaint.org. (ANGLÈS) http://www.xtec.net/formaciotic/dvdformacio/materials/tdinf/media/modul_1/tuxpaint.pdf (CATALÀ)