Una petita presentació…

Hola a totes i tots!

El meu nom és Mireia, tinc 32 anys i, actualment, treballo com a psicopedagoga en un institut de la comarca de la Noguera. Fa tot just dos anys que em vaig atrevir a realitzar un canvi professional i dedicar-me al món de l’ensenyament formal.

Anteriorment, havia treballat com a educadora social en diferents àmbits: infància i adolescència en risc social, gent gran i salut mental. A més a més, també he estat vinculada a projectes com a voluntària, en el meu poble o arreu del món!

Per últim, us deixo una imatge que inspira la meva idea d’aprenentatge. Un procés sense fi que ens ajuda a obrir noves portes i, així, poder conèixer món i enriquir-nos com a persones!

Mireia

Font de de la imatge: https://zinian.files.wordpress.com/2012/11/doraemon-full-693280.jpg

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *