Benvingudes i benvinguts!

Les estrelles des de Catalunya és el nostre nou projecte dins de l’aula d’acollida. En aquest, us anirem informant de què fem i com treballem, des del moment de la nostra arribada a Catalunya i els posteriors dos anys.  A través d’aquest bloc, podreu observar tots els nostres progressos en llengua catalana, que no són pocs! A més a més, també disposareu de recursos i enllaços interessants per consultar i/o utilitzar a l’aula.

Per últim, però no per això menys important, aquí també podreu llegir els articles que escrivim en relació amb els nostres països d’origen. Així doncs, nosaltres aprendrem llengua catalana en tot aquest procés i,  vosaltres, descobrireu curiositats molt interessants de països d’arreu del món!

Desitgem que us agradi i aprengueu molt, nosaltres ho farem!

Font de la imatge: https://www.scoop.it/t/fototeca-contes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *