SORTIDA A FOLGUEROLES

El dia 3 de novembre vam anar d’excursió a Folgueroles per fer una descoberta del poble i una visita guiada al museu d’en Jacint Verdaguer. 

Vam marxar de l’escola amb l’autocar aproximadament a 2/4 de 10 i vam arribar a Folgueroles de seguida, ja que era molt a prop. 

Ens van venir a rebre la Marta i la Pilar, les guies del museu. Ens van acompanyar durant tota la sortida. Primer ens van guiar pel museu explicant-nos moltes coses d’en Jacint Verdaguer: on va néixer, a què es dedicava i ens van parlar d’alguna de les seves obres. També vam poder veure com era la casa abans: la seva habitació, la cuina, la comuna…

I després de fer una pausa per esmorzar, vam poder fer un joc de pistes per tot el poble de Folgueroles que ens havien preparat. Havíem de saber contestar algunes preguntes sobre en Jacint Verdaguer per trobar la solució als diferents reptes que se’ns plantejaven. 

Ja estàvem força cansats i la gana ens feia córrer i com que feia força vent, vam decidir dinar i tornar cap a l’escola on vam poder jugar una estona al pati. Va ser una sortida molt divertida, especialment el joc de pistes! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *