Aquest any, el 23 d’Abril, St Jordi

0

Tot i l’excepcionalitat del moment en què vivim, i la impossibilitat de celebrar la festa, plegats, com cada any, us proposem justament això:

el 23 d’abril, celebrem Sant Jordi!♥

 

Hi ha la proposta de portar St Jordi als balcons. Nosaltres us animem a fer-ho i us proposem un REPTE NOU: omplim la xarxa de llibres, roses i dracs!

Podeu fer-nos arribar les vostres fotos (o vídeos) a:

escolanadalacasaambtu@escolanadal.cat

 

Anirem afegint articles amb recursos i enllaços a la nova categoria SANT JORDI, disponible a la part superior del menú del bloc.

#somriurem amb tu a l’Escola Nadal

0

Bona nit a tothom,

amb els nostres millors desitjos us fem arribar un vídeo que hem fet per a tots vosaltres. Somriurem amb tots vosaltres! No defallim!

Recordeu que ens podeu contactar a les adreces electròniques que us hem fet arribar aquests dies, al nostre perfil de twitter Twitter de l’Escola Nadal i a la web nova de l’Escola escolanadal.cat

Molta salut i molts somriures!!!

Canvi de disseny bloc

0

Atenció famílies,

tal i com ja sabeu, la situació d’excepcionalitat s’allarga i, per tal d’anar-nos adaptant a les noves directrius del Departament, anirem penjant també per aquí els enllaços als deures o tasques que les vostres tutores i tutors us aniran penjant.

Per tal de no barrejar les propostes més lúdiques amb què vam iniciar aquest bloc amb les feines que us envien els vostres mestres, veureu que al menú de la barra lateral dreta apareixen ben marcats els dos conceptes.

  • A “RACÓ DE TREBALL” trobareu els enllaços per cursos per a les tasques i feines que us envien els vostres mestres separades per nivells.
  • A “RECURSOS VARIATS PER A TOTHOM” trobareu les propostes més lúdiques que us hem anat fent aquests dies. I que, evidentment, podeu seguir consultant.

Els mestres de l’escola us trobem a faltar i desitgem de tot cor que estigueu bé de salut. I esperant fer-ho aviat en persona, us enviem una abraçada virtual.

L’equip de mestres de l’Escola Nadal

#ensquedemacasa #joactuo #totanirabe #lescolanadalensquedemacasaambtu

Prestatge de recursos per a mares i pares

0

Hola, pares i mares de l’escola,

Aquest article està pensat per a vosaltres, per a què us sigui més fàcil fer front a aquests moments complicats.

Segurament ja us han arribat molts recursos, però aquí us n’hem fet un petit recull, variat i amb diferents temàtiques. Podreu trobar-hi entrevistes, recomanacions i recursos de tota mena. Esperem que us siguin de profit, i sobretot, que us cuideu molt!

Els professionals de l’escola #ensquedemacasaambvosaltres #joactuo #jotambeemquedoacasa #totaniràbé

Amb els millors desitjos,

Comissió TAC

 

Fet amb Padlet

 

Arriben les primeres aportacions als vostres reptes!

0

Han començat a arribar les vostres respostes!!! Tots compartim els mateixos desitjos i consignes…sabem que tot anirà bé i per això els nens i nenes de l’escola Nadal ens fan arribar les seves fotos, missatges i dibuixos…

Recordeu que els podeu fer arribar a l’adreça de correu següent i les anirem afegint

escolanadalacasaambtu@escolanadal.cat

Endavant!

Hecho con Padlet

A l’Escola Nadal ens quedem a casa amb tu!

0

A l’escola Nadal ens quedem a casa amb tu! Aquest és un recull de recursos digital i didàctics  que posem al vostre abast per a fer des de casa fins que ens retrobem tots i totes novament a l’escola! Endavant! Ens quedem a casa amb tu!

Les escoles canten 2020

0

Avui, 21 de Maig, era el dia escollit per a la nostra trobada anual, amb els alumnes de 3r, juntament amb les altres escoles de Sant Feliu de Llobregat.

És una data molt especial per a nosaltres i hem volgut fer-la, simbòlicament, interpretant un dels temes “un full de paper en blanc”.

Us deixo l’enllaç al bloc de música, amb més informació, i el vídeo de youtube amb el tema, interpretat per mestres i alumnes de les escoles participants.

Esperem que us agradi.

Salut i música!

Les escoles canten, versió confinada

El conte de GENGHIS KHAN

0

Preinscripció a l’escola Nadal… ja ens coneixes?

0

TASQUES DE L’11 AL 15 DE MAIG DE 2020

0

EP, NOIES I NOIS DE 6è AQUÍ US DEIXEM L’ENLLAÇ SETMANAL

TASQUES DE L’11 AL 15 DE MAIG DE 2020

L’hora de vèncer

0

Una cançó emocionant, gravada pels professionals del Liceu des del seu confinament.

No deixeu d’escoltar-la!!!

És l’hora de vèncer

El Joc de l’Educació Física

0

Aquesta setmana el Diego us proposa el joc de L’Educació Física…us atreviu a fer-lo en família?
Cliqueu el següent enllaç i ja podeu començar a jugar!!!
Recordeu que podeu fer arribar al Diego els vostres vídeos i fotos a l’adreça de correu:
educacio_fisica@escolanadal.cat

CONEIXEMENT DEL COS

0

ELS MÚSCULS: Subjecten el nostre esquelet i permeten e moviment. En aquest capítol veurem com estan formats i com funcionen.
(Papis i Mamis podeu parlar amb els vostres fils sobre aquest parell de personatges. El parell de dròpols malcarats, que no fan esport i fumen. Així, podreu parlar sobre la importància dels hàbits saludables envers el sedentarisme o el tabaquisme. A més, des valors de l’esport com el respecte as altres, l’esforç i el joc net)

TASQUES DE 6è DEL 27 AL 30 D’ABRIL

0

EP, NOIES I NOIS DE 6è, AQUÍ TENIU L’ENLLAÇ DE LES TASQUES DEL 27 AL 30 D’ABRIL

 

 

Joc de taula motriu.

0

Per jugar en família! Podeu imprimir el circuit o bé dibuixar-lo en un full vosaltres mateixos/es.

Les normes isntruccions les trobareu al full de tasques de la setmana: Full de tasques de 6è ( del 25 d’abril al 1 de maig)

Condicionament físic a sisè

0

Exercicis de tonificació, per enfortir, del cos. En el requadre superior de cada imatge, en color verd, trobareu les indicacions per realitzar cada exercici correctament. Repetiu cada exercici durant 30 segons i descanseu durant 30 segons. Poseu una música motivadora i canyera! Pugeu el volum i a tope!!

Go to Top