Recepta perquè et surti com un xurru!!!
Ingredients:
- 250 ml d’aigua
- 25 g de mantega
- 250 grams de farina
- Una cullera sopera de sucre
- Una mica de retalladura de llimona
- Un pols de sal
- I sucre.
Preparació:
Primer de tot per començar a preparar els xurros posem una olla amb l’aigua, la mantega, la sal, la ratlladura de llimona, la vainilla líquida i una cullerada sopera de sucre. Es remena tot i quan comenci a bullir s’hi afegeix la farina sedassada de cop i es continua remenant ràpid i sense parar amb una espàtula de fusta.
Si la massa queda molt dura, s’hi pot afegir una mica més d’aigua.
Al final, la massa s’ha de separar de les parets de la olla i ha de quedar tota la bola de massa unida. Es treu del foc i es col·loca dins d’una màniga de pastisser amb el broquet arrissat i gran. I llavors es couen amb oli molt calent fins que siguin de color ros . Es deixen refredar sobre paper absorben i s’ensucren.
I….. Bon profit!
Queralt