Avui farem un gelat de llimona.
Per aquesta recepta necessitem:
·250 de suc de llimona
·200 grams de sucre
·250 ml d’aigua
·2 clara d’ous
Aquesta és la preparació:
Primer pas:
Si voleu fer que el vol sigui un llimó agafeu el suc de la llimona , i després trèieu la part de dintre de la llimona.
Segon pas:
Fiqueu l’aigua i el sucre en una cassola bullir durant tres minuts.
El deixem refrescar .
Tercer pas:
I quan l’almívar estigui fred el barregem amb el suc de llimona.
Quart pas:
Posem la barreja al congelador, i quan estigui mig congelada muntem les clares d’ou i les barregem. Tornem al congelador, i quan tingui consistència i omplim, les llimones i congelem de nou.
Cinquè pas:
Quan ja estigui fet, ho fiquem al congelador. Desprès ho fiquem al bol, que en aquest cas és la pell de llimona.
Clara i Selènia