Una recepta fresqueta

Avui farem un gelat de llimona.


Per aquesta recepta necessitem:

·250 de suc de llimona

·200 grams de sucre

·250 ml d’aigua

·2 clara d’ous

Aquesta és la preparació:

 

Primer pas:

Si voleu fer que el vol sigui un llimó agafeu el suc de la llimona , i després trèieu la part de dintre de la llimona.

Segon pas:

Fiqueu l’aigua i el sucre en una cassola bullir durant tres minuts.

El deixem refrescar .

Tercer pas:

I quan l’almívar estigui fred el barregem amb el suc de llimona.

Quart pas:

Posem la barreja al congelador, i quan estigui mig congelada muntem les clares d’ou i les barregem. Tornem al congelador, i quan tingui consistència i omplim, les llimones i congelem de nou.

Cinquè pas:

Quan ja estigui fet, ho fiquem al congelador. Desprès ho fiquem al bol, que en aquest cas és la pell de llimona.

Clara i Selènia


 

Aquest article ha estat publicat en General, Receptes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *