Ingredients
4 ous
120 g de sucre
40 g de cacau pur
80 g de farina
Almívar
130 g de sucre
100 g d’aigua
el suc de 1/2 llimona
2 cullerades de Cointreau
Nata
500 g de nata 35% MG
80 g sucre de llustre
Pa de pessic. Posar la papallona, els ous i el sucre 6 min 37ºC acabat el temps tornar a repetir el temps i velocitat però sense temperatura. Finalment afegir-hi la farina barrejada amb el cacau i programa 4 seg. Posar dins un motlle de 22cm i al forn a 180ºC 20 o 25 minuts
Preparacio:primer agafas un bol o un recipient i trencas els tres ous,posses 120g de sucre i remenas, 40g de cacau pur i 80g de sucre.
Alnivar:130g de sucre i 100g de aigua i remenas,el suc de ½ llimona dos cullarades de Cointreu.
Nata: 500g de nata 35%MG i 80g de sucre llustre.
Iona i Maria