Aquí us deixo una recepta de pastís de xocolata:
INGREDIENTS:
– 300 g de xocolata de cobertura negra del 66% de cacao
– 250 g de mantega
– 5 ous
– 80 g de sucre
– 50 g de farina
– 5 g de llevat
PREPARACIÓ:
Es reescalfa el forn a 130ºC.
En un cassó, s’hi barreja la xocolata amb la mantega a foc baix, fins que s’hagin fos. Es reserva.
Es munten els rovells i el sucre amb l’ajuda de les barnilles elèctriques ,fins que tripliquin de volum.
Per altra banda, es munten les clares a punt de neu.
Es barreja la xocolata amb els rovells poc a poc.
S’incorporen la farina i l’impulsor tamisats tot remenant amb moviments evolvents.
Finalment, s’incorporen les clares muntades.
S’aboca la barreja dins un motlle prèviament, amb el motlle ple amb mantega.
S’enforna durant 1h i 15 minuts.
Es deixa refredar a temperatura ambient.
I ARA, A MENJAR!
Sofia