Pastís de Xocolata i Nata

 

 

Ingredients

4 ous

120 g de sucre

40 g de cacau pur

80 g de farina

 

Almívar

130 g de sucre

100 g d’aigua

el suc de 1/2 llimona

2 cullerades de Cointreau

 

Nata

500 g de nata 35% MG

80 g sucre de llustre

 

Pa de pessic. Posar la papallona, els ous i el sucre 6 min 37ºC acabat el temps tornar a repetir el temps i velocitat però sense temperatura. Finalment afegir-hi la farina barrejada amb el cacau i programa 4 seg. Posar dins un motlle de 22cm i al forn a 180ºC 20 o 25 minuts

Preparacio:primer agafas un bol o un recipient i trencas els tres ous,posses 120g de sucre i remenas, 40g de cacau pur i 80g de sucre.

Alnivar:130g de sucre i 100g de aigua i remenas,el suc de ½ llimona dos cullarades de Cointreu.

Nata: 500g de nata 35%MG i 80g de sucre llustre.

Iona i Maria

Aquest article ha estat publicat en General, Receptes, Recomanacions. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *