67 pensaments a “EL PLANETA TERRA”

 1. Una consecuencia es que la humanitat es bo que evolucioni tan mentalment com fisicament pero el problema de la evolucio mental crea nous invents que contaminen molt, la majoria contaminent bastant.

  Una bona solució seria que ja que inventem coses, tambe fer-les ecologiques.

 2. El canvi climàtic es culpa de la contaminació per aturar-ho hem de reduir la contaminació i reciclar..

 3. No hem de malgastar tant com per exemple no reutilitzar papers amb poca cosa escrita, aigua mentre ens rentem els dents o ens rentem les mans o en comptes de banyar-te i omplir tota la banyera et podries dutxar

 4. El canvi climàtic (increment de diòxid de carboni) pot ser per la contaminació al tirar coses al terra, o al mar, podríem deixar de fer això i tirar-ho a la paperera.

 5. Indica una conseqüència del canvi climàtic:

  Jo crec que el canvi climàtic és per la contaminació dels vehicles, dels aparells electrònics, de les noves tecnologies…

  Què creus que podem fer per aturar-ho? :

  Jo crec que TOTS hauríem de reciclar i no contaminar, és a dir, no tirar deixalles a terra, al bosc, al mar…
  I ara si hi ha tanta tecnologia, perquè no inventen algun vehicle que NO contamini gens i el venen amb un preu adient i que tothom se’l compri?

 6. jo crec que per culpa de la contaminació està sorgint un canvi climàtic molt preocupant per els éssers vius (nosaltres els humans tambè), ja que si aquest canvi climàtic es produeix poden arribar a passar moltes coses.

 7. Indica una conseqüència del canvi climàtic:
  Jo crec que el canvi climàtic és creat per la contaminació que fem els humans amb el residus de les fàbriques, les industries, etc.

  Què creus que podem fer per aturar-ho?
  Jo crec que hem de reciclar i ser mes ecològics amb el medi ambient.

 8. A aquestes èpoques hi han canvis climàtics per culpa dels humans, per fer tantes centrals que treuen molta radiació, per les despeses que tirem cada dia etc. totes aquestes causes estan perjudicant al nostre planeta i ha tot el que ens envolta, i fins hi tot, a nosaltres mateixos. Una conseqüència del que estem fent, es l’augment de la temperatura terrestre, que això causa que tant el pol sud com el pol nord, es fongui tot el gel, i que els animals que hi vivien allà, es marxin d’aquell lloc, s’extingeixin o es morin.

 9. La contaminació és el culpable del canvi climàtic. Per reduir la contaminació hem de utilitzar altres recursos a la nostra vida quotidiana, com per exemple: desplassar-se amb bicicleta, perquè no contamina, i a més, fas esport… etc. I sobretot el que hem de fer es reciclar més.

 10. jo crec que per culpa de la contaminació que hem creat els humans, estem tenint un canvi climatic i aquet canvi climatic afecta els animals i a nosaltres el que hauriem de intentar fer es reciclar , re-utilitzar i no fer servir tantes fabriques, tants cotxes tantes motos…

 11. Jo crec que el culpable del canvi climatic es la contaminació que hem creat els humans.Per evitar aixo crec que hauriem de reciclar més i no contaminar

 12. Si no llencem brossa al mar ens ajudaria a parar el desglaç, perquè quan llencem brossa ‘incrementa la concentració de diòxid de carboni i més escalfor això provoca el desglaç del gel i per culpa d’això molts animals estaran en perill d’extinció, com el os polar. La meva idea es que hi hagi una campanya per recollir la brossa i les deixalles que tirem. EM D’AJUDAR A LA TERRA!!!!

 13. Penso que el canvi climàtic és degut a la contaminació. Si no fesim tan ús de la tecnologia com per exemple els cotxes, o la contaminació del fum que desprenen algunes fàbriques l’atmosfera no tindría tants gasos i l’ambient no estaria tan carregat. Amb tot això, l’aire es carrega i augmenta la zona calida a la Terra, fent que el gel que hi ha a la Terra disminueixi.

 14. Crec que tindriem que produir menys fums per no contaminar tant el ambient i no estigui tant carregat, crec que també tindriem que no consumi tanta energia i així podriem evitar que el canvi climatic arrives més tard.
  Crec que una de les cosses que fa que el canvi climatic s’acceleri es el fum de les fabriques, el dels cotxes i molts més fums que contaminen

 15. Les imatges següents són bastant certes
  Per arreglar-ho podria fer una llei de no embrutar, fer servir energía que no contamini…
  Conseqüencies: destruir la Terra nosaltres mateixos

 16. yo crec que ens estem destruin la nostra terra nosaltres mateixos i jo crec que no hauríemde fer-ho i entre tots hauríem de pensar solucions per no contaminar ni destruir més la nostra terra

 17. Si al nostre planeta el deixem i no el respectem acabarà morint com totes les coses.I destruir la terra es destruir-nos a nosaltres mateixos perquè no podem viure en un altre planeta.I el canvi climàtic es posiblement a causa de la radiació, la conntaminació… Amb totes aquestes petites coses el planeta terra pot acabar destroçant-se. Però hi ha moltes maneres d’aturar aixó si reciclem no llençem papers ni utilitzem gasos o sprays tot aixó s’acabarà i podrem viure en pau.

 18. Tot el canvi climatic es produeix principalment per una qualitat:
  L’EGOISME.

  L’egoisme de les persones fa que només vols les coses per tu i que cuan ja la tens no et comformes i vols encara més. Aixo ens està passant amb el canvi climatic, la gent no fa res per frenar-lo ja que tot i que destrueixen el planeta a ells ja els hi va bé ja que guanyen milions de diners talant boscos, pressant rius i contaminant mars.

  El que de veritat podem fer per frenar tot això és deixar de ser egoistes, pensar en els demés i respectar a la natura.

 19. Hem de salvar aquest món ja que no hi han llocs per on sobreviure, si reciclessim i no contaminessim tant aquest món no estaria com esta ara.

 20. Hem d’intentar no contaminar tant, reciclar tot el que sigui reciclable…
  Si no fem tot això ens quedarem sense món.

 21. No hem de seguir contaminant, per aixó hi ha canvi climàtic. Una manera de no contaminar tant és construir objectes ecològics

 22. Hem de parar de contaminar, perquè per culpa d’això estem destruint la Terra que és l’ únic important de veritat.
  No veig la necessitat de tallar tants arbres, contaminar tants rius i tants mars ni tirar escombraries en el medi natural, i tampoc contaminar amb els fums dels cotxes…

 23. Jo crec que una de les conseqüencies principals i que tots sabem és la de la contaminació, perquè els objectes que contaminen tenen una substància que fa que l’aire es contamini (diòxid de carboni)i passi a ser un problema global.
  Jo fabricaria objectes però més ecològics per poder així no contaminar tant.

 24. Jo crec que tot això del canvi climàtic ho estem decidim nosaltres com acabarà tot. La meva hipotesi és que ens quederem sense fauna, ni vegetació. Si ho poguèssim aturar, però jo crec que això no passarà mai, perquè totes les fàbriques no volen aturar el canvi climàtic, sinó que volen fer comerç, per poguer vendre els seus productes. En el meu punt de mira crec que s’haurien d’inventar, no nomès cotxes elèctrics, sinó que també s’haurien d’inventar altres coses del dia dia que fossin elèctriques.

 25. Reciclar, reduir i reutilitzar.
  A part, també no tindríem que contaminar.
  També, a part, lo del canvi climàtic, jo crec que ho provoquem nosaltres i estem decidint com acabarà tot.

 26. El problema és la contaminació. Hi ha de reduir la contaminació i aixi el canvi climàtic seria mes bo.

 27. Jo crec que el canvi climàtic està augmentant per culpa de la contaminació del cotxes, de les fàfriques…
  Per tant hauriem de fer totes les coses ecològiques i no hauriem de contaminar tant.

 28. Conseqüència del canvi climàtic:
  El canvi climàtic principalment es produeix perquè contaminem massa.
  Com podem aturar-ho?
  TOTS tindriem de colaborar per a que la terra no es contaminés tant. Tampoc hauríem de tirar brossa a terra.

 29. Tots sabem que en canvii climàtic està afectant mola a la Terra, però la majoria de les persones no ens hi preocupem. Jo opino que això es pot arreglar fent veure a les altres persones que si no l’aturem, ens podria perjudicar molt i acabar amb l’extinció de moltes espècies fins i tot nosaltres. Opino que la millor manera que hi ha per a assebentar a la gent de que si no fem res al respecte podria desenvoluper-se una catàstrofe, és actuant en contra dels civils cada vegada que que fessin una mala obra am la natura. D’aquesta manera, no generariem tant diòxid de carboni d’entre altres elements perjudicials per a la Terra i així deixarien de produÏr-se forats en la capa d’ozó, etc; i el canvi climàtic aniria disminuint fins a desaparèixer.

 30. El canvi climàtic esta fent que el gel del pol Nord y sud es des fés i el mar s’eleva cada cop més. Perquè no pasi aixó podriem utilitzar electrodomèstics i cotxes ecològics.

 31. El canvi climatic esta perjudican a l’atmosfera fen que cada vegada hi hagi mes contaminació i es trenqui la capa d’ozó

 32. La contaminació d’aquest planeta està causada per a les persones humanes, a més a més el Pol Nord tant com el Pol Sud s’estan desfent gràcies a la contaminació.

 33. Crec que hem de reciclar més i no contaminar i cuidar el nostre planeta, per no fer·ho mal bé. I que si tots col·laborem el nostre planeta serà millor.

 34. Penso que hem de cuidar la Terra més perquè hi ha molta contaminació, i això afecta a la nostra naturaleza i els essers vius. Per tant penso que hem de ser es responsables per mentanir la nostra Terra en bon estat.

 35. Penso que cada vegada el món esta mitjor, estem contaminant massa, No creieu que això ha de canviar? Si creieu que si deixeu de tirar coses al mar,al terra…DEIXEU DE CONTAMINAR!

  GRÁCIES PER LA VOSTRA ATENCIÓ.

 36. La meva opinio es que aixo de cuidar el medi ambient esta bé, però no aprofitar-se ja que la naturalesa no pot defensar-se.

 37. Opinió: Jo crec que hauríem de cuidar més la terra ja que és una cosa molt important per a tots el éssers vius.

  Que podríem fer per millorar la naturalessa?
  Per començar hem de deixar de llençar tanta brossa al mar, als boscos…
  També hem d’evitar utilitzar vehicles i coses que contaminin, vaixells, cotxes…

 38. Jo crec que el canvi climàtic es degut a la contaminació.No hauríem de fer servir tanta tecnologia els coxes…i hauríem de reciclar mes perquè gracies això els gels del pol Nord-Sud s’estan desfent i la capa de ozó va desapareixent.

 39. Hauríem de cuidar més la terra, perquè esta bastant contaminada amb els cotxes…i per culpa d’això el gel del pol nord i sud s’esta desglaçant.
  Per millorar això haríem de no utilitzar tant els cotxes i els vehicles que contaminin.
  En el documental vam veure com explicaven la situació de la terra.

 40. En el documental vam veure la situació en la que esta la terra, i la veritat es dolenta, ja que s’està desglaçant el pol nord i sud, i estan morint molts animals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *